Van overleven naar voluit leven

Verbinding met je gevoel, hart en intuïtie, meer zelfbegrip en autonomie.

Over mij

Ik ben Janneke, partner van Bart, moeder van twee leuke kids, holistisch coach en voetreflextherapeut i.o.
Van nature sta ik graag in verbinding met mensen. Intunen, luisteren, spiegelen. Graag ben ik steunend, bemoedigend en in vertrouwen prikkelend om net een laagje dieper te gaan in contact. zo geloof ik in het zelfhelend vermogen van ons lichaam.

In de hulpverlening heb ik jaren gewerkt (en nog) om de ander uit te dagen net iets blijer met zich zichzelf en zijn of haar leven te laten zijn.

Een donkere periode in mijn leven (depressie, burn-out en trauma) heeft ervoor gezorgd dat ik mijn leven getransformeerd heb. Dit heeft mij een unieke kijk gegeven op persoonlijke groei omdat ik mijzelf weer in contact gebracht heb met mijn natuurlijke kern. Daardoor sta ik zelfverzekerd in het leven, voel ik me innerlijk vrij en heb ik weer pretlichtjes in mijn ogen gekregen.

Uitgebreid ben ik op ontdekkingstocht ‘naar binnen’ gegaan. De connectie tussen hoofd en binnenwereld is prettig! Ik creëerde mijn eigen veilige haven.

Vanuit bewust zelf kiezen, vanuit intuïtie, met vertrouwen in jezelf. Daar is een win-win situatie te creëren. Vanuit ieders veilige haven, ieders binnenwereld, in contact komen met de ander- daar ontstaan echte verbindingen. Vanuit liefde en energie iets voor de ander kunnen betekenen. Want hoe fijn is het om van betekenis te kunnen zijn. Omdat je ontdekt hebt, dat je van betekenis bent voor jezelf.
Dit is iets wat mij iedere dag drijft.

Het was een ontdekkingstocht waarbij ik nu besef, dat alles wat ik nodig had en heb, al in mij aanwezig was.

Ik kies zelf!
Mensen vragen mij nu hoe ik de stap heb gezet, de echte verlangens vanuit mijn binnenste achterna te gaan. Of ik ze kan leren hoe ze op hun eigen intuïtie kunnen gaan vertrouwen en het vinden van die echte diepgang zodat ze zich ook innerlijk vrij kunnen voelen.

Mijn grote droom om echt het verschil te maken en de ander te laten ervaren hoe het is om zich innerlijk vrij te voelen. Zodat zij net als ik kunnen stralen, pretlichtjes in hun ogen krijgen en te voelen dat hun binnenwereld met de buitenwereld klopt. Dit is wat mij gefocust houdt op mijn doelen. 

Vanuit mijn holistische kijk geef ik tevens voetreflexmassages. Waarmee het lichaam een de geest worden aangezet tot heling. De natuur wil groeien en helen. Een wisselwerking van voelen en praten kunnen elkaar versterken in het vinden van de balans. Alles is energie.

“Self-love is the source of all our other loves.”
Pierre Corneille

Ja, daar wil ik meer over weten.

Lfs,

Janneke

Boost je gezondheid met:

Reviews

Marian
In mijn zoektocht om weer meer terug naar mijn gevoel te gaan kwam ik via Linkedln Janneke haar teksten tegen. Wauw!! was het eerst dat ik dacht, haar heb ik nodig!

En met succes, ik voel weer en durf er ook op te vertrouwen. Mijn binnenwereld is er

een stuk mooier van geworden.

V
Janneke heeft mijn ogen geopend voor wat ik nu eigenlijk écht zelf wil. Ze heeft mij ook op weg geholpen om het pad uit te stippelen om daar te komen en om mijn bezwaren hierbij te overwinnen. Dankjewel! Het zijn niet veel woorden maar wel zeer gemeend.

S

Verbaasd was ik wat je in zo’n korte tijd kunt bereiken.

Ik heb de sessies met Janneke als zeer prettig ervaren. Ze heeft mij echt ondersteund om het pad te bewandelen en mezelf weer te vinden.

Meer dan dat, ik geef mezelf nu de ruimte om te ontdekken en dingen van mezelf te ontwikkelen. Waarvan ik niet wist dat ik ze had/heb. Geleerd om weer naar mijn gevoel te kunnen luisteren en te uiten.

Openheid, eerlijkheid en gevoelens… het mag er zijn ook tijdens de sessies.