Voetreflex massage

Stimuleer het zelfhelend vermogen van het lichaam naar gezondheid en vitaliteit

Over mij

Mijn naam is Janneke Menting en ik woon en werk in Apeldoorn. Bij Total Health volg ik de 3-jarige HBO-beroepsopleiding van VoetreflexPlus™ therapie.

Ik vind het geweldig om via verschillende massages meer balans en energie in je lichaam te brengen. Het geeft mij een goed gevoel dat ik met mijn therapie kan bijdragen aan een vitaler leven van mijn cliënten.

Daarnaast ben ik partner van Bart en moeder van twee schatten van kinderen.

Van nature sta ik graag in verbinding met mensen. Intunen, luisteren, spiegelen. Graag ben ik steunend, bemoedigend en in vertrouwen prikkelend om net een laagje dieper te gaan in contact.

Als voetreflextherapeut (i.o) werk ik als katalysator waardoor levensprocessen in de ander weer op gang gebracht worden. Aandacht is goud waard. Als positieve aanzet iets in beweging te brengen. Het lichaam geeft signalen. De voetreflexmassage is een uitnodiging te gaan voelen.

Mede door jaren ervaring binnen de hulpverlening, weet ik goed bij de ander aan te sluiten. Vanuit rust en aandacht er voor de ander zijn.

Een donkere periode in mijn leven (depressie, burn-out en trauma) heeft ervoor gezorgd dat ik mijn leven getransformeerd heb. Dit heeft mij een unieke kijk gegeven op persoonlijke groei en gezondheid, mede omdat ik mijzelf weer in contact gebracht heb met mijn natuurlijke kern. Daardoor sta ik zelfverzekerd in het leven, voel ik me innerlijk vrij en heb ik weer pretlichtjes in mijn ogen gekregen.

Vanuit bewust zelf kiezen, vanuit intuïtie, met vertrouwen in jezelf. Daar is een win-win situatie te creëren. Vanuit ieders veilige haven, ieders binnenwereld, in contact komen met de ander- daar ontstaan echte verbindingen. Vanuit liefde en energie iets voor de ander kunnen betekenen. Want hoe fijn is het om van betekenis te kunnen zijn. Omdat je ontdekt hebt, dat je van betekenis bent voor jezelf.
Dit is iets wat mij iedere dag drijft.

Het was een ontdekkingstocht waarbij ik nu besef, dat alles wat ik nodig had en heb, al in mij aanwezig was.

Ik kies zelf!
Mensen vragen mij nu hoe ik de stap heb gezet, de echte verlangens vanuit mijn binnenste achterna te gaan. Of ik ze kan leren hoe ze op hun eigen intuïtie kunnen gaan vertrouwen en het vinden van die echte diepgang zodat ze zich ook innerlijk vrij kunnen voelen.

Vanuit mijn holistische visie geef ik voetreflexmassages. Waarmee het lichaam een de geest worden aangezet tot ontspanning en zelfheling. De natuur wil groeien en helen. Een wisselwerking van voelen en praten kunnen elkaar versterken in het vinden van de balans. Alles is energie.

“Self-love is the source of all our other loves.”
Pierre Corneille

Lfs,

Janneke

Reviews

Voetreflexmassages:

Jolanda
Ik kwam voor een ontspannende ervaring. Door jouw rustige houding wist je mij direct op mijn gemak te stellen, daarnaast was de behandeling erg prettig. Ik voelde tijdens de behandeling van alles gebeuren en toen we dit naderhand bespraken kwamen de reacties overeen met jouw bevindingen. Een ontspannende behandeling. Ik kom zeker bij je terug.

Coaching – de Binnenwereldmethode:

Marian
In mijn zoektocht om weer meer terug naar mijn gevoel te gaan kwam ik via Linkedln Janneke haar teksten tegen. Wauw!! was het eerst dat ik dacht, haar heb ik nodig!

En met succes, ik voel weer en durf er ook op te vertrouwen.

V
Janneke heeft mijn ogen geopend voor wat ik nu eigenlijk écht zelf wil. Ze heeft mij ook op weg geholpen om het pad uit te stippelen om daar te komen en om mijn bezwaren hierbij te overwinnen. Dankjewel! Het zijn niet veel woorden maar wel zeer gemeend.

S

Verbaasd was ik wat je in zo’n korte tijd kunt bereiken.

Ik heb de sessies met Janneke als zeer prettig ervaren. Ze heeft mij echt ondersteund om het pad te bewandelen en mezelf weer te vinden.

Meer dan dat, ik geef mezelf nu de ruimte om te ontdekken en dingen van mezelf te ontwikkelen. Waarvan ik niet wist dat ik ze had/heb. Geleerd om weer naar mijn gevoel te kunnen luisteren en te uiten.

Openheid, eerlijkheid en gevoelens… het mag er zijn ook tijdens de sessies.

 

 

 

Boost je gezondheid met: