Alles is perceptie. Sadhguru vertelt. Het is allemaal een manier van kijken.

Sadghuru is een spiritueel denker, die bij mij veel in beweging heeft gebracht. De manier waarop hij praktisch en toegankelijk grote thema’s verwoord, maakt dat je meer van hem wilt horen. Zo vertelt hij erover hoe belangrijk het is en zo simpel eigenlijk ook, dat we dankbaar zouden moeten zijn, wanneer we in de ochtend wakker zijn geworden. Omdat dit simpelweg niet vanzelfsprekend is en ook níet had hoeven gebeuren.

Zoals hij vertelt besef je je dat het allemaal een manier van kijken is, perceptie. Dat is toch een hele gewaarwording. Dat wanneer je blik op dingen veranderd, je wereld iets veranderd.

Hoe zou het zijn als je in de ochtend beseft dat het een groot goed is dat je wakker bent geworden. Het is maar hoe je kijkt. Hoe magisch het is dat we elke dag een nieuwe kans krijgen, een nieuwe dag om keuzes te maken. Een nieuwe dag om de mensen om wie je geeft, bij je te hebben. Een nieuwe dag.. luister, het is echt inspirerend!

Wil je hier mee aan de slag maar je weet nog niet helemaal hoe? Zullen we hier samen over sparren?

  • note: schrik niet van de eerste tonen, Sadhguru vertelt al snel heel praktisch over perceptie, de manier van kijken naar…)

janneke

Related Posts

Maak een U-turn!

Mannen of vrouwen?

Nazomerplannen

Hartestem of harde stem

No Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reviews

Voetreflexmassages:

Jolanda
Ik kwam voor een ontspannende ervaring. Door jouw rustige houding wist je mij direct op mijn gemak te stellen, daarnaast was de behandeling erg prettig. Ik voelde tijdens de behandeling van alles gebeuren en toen we dit naderhand bespraken kwamen de reacties overeen met jouw bevindingen. Een ontspannende behandeling. Ik kom zeker bij je terug.

Coaching – de Binnenwereldmethode:

Marian
In mijn zoektocht om weer meer terug naar mijn gevoel te gaan kwam ik via Linkedln Janneke haar teksten tegen. Wauw!! was het eerst dat ik dacht, haar heb ik nodig!

En met succes, ik voel weer en durf er ook op te vertrouwen.

V
Janneke heeft mijn ogen geopend voor wat ik nu eigenlijk écht zelf wil. Ze heeft mij ook op weg geholpen om het pad uit te stippelen om daar te komen en om mijn bezwaren hierbij te overwinnen. Dankjewel! Het zijn niet veel woorden maar wel zeer gemeend.

S

Verbaasd was ik wat je in zo’n korte tijd kunt bereiken.

Ik heb de sessies met Janneke als zeer prettig ervaren. Ze heeft mij echt ondersteund om het pad te bewandelen en mezelf weer te vinden.

Meer dan dat, ik geef mezelf nu de ruimte om te ontdekken en dingen van mezelf te ontwikkelen. Waarvan ik niet wist dat ik ze had/heb. Geleerd om weer naar mijn gevoel te kunnen luisteren en te uiten.

Openheid, eerlijkheid en gevoelens… het mag er zijn ook tijdens de sessies.

 

 

 

Boost je gezondheid met: