Alles is perceptie. Sadhguru vertelt. Het is allemaal een manier van kijken.

Sadghuru is een spiritueel denker, die bij mij veel in beweging heeft gebracht. De manier waarop hij praktisch en toegankelijk grote thema’s verwoord, maakt dat je meer van hem wilt horen. Zo vertelt hij erover hoe belangrijk het is en zo simpel eigenlijk ook, dat we dankbaar zouden moeten zijn, wanneer we in de ochtend wakker zijn geworden. Omdat dit simpelweg niet vanzelfsprekend is en ook níet had hoeven gebeuren.

Zoals hij vertelt besef je je dat het allemaal een manier van kijken is, perceptie. Dat is toch een hele gewaarwording. Dat wanneer je blik op dingen veranderd, je wereld iets veranderd.

Hoe zou het zijn als je in de ochtend beseft dat het een groot goed is dat je wakker bent geworden. Het is maar hoe je kijkt. Hoe magisch het is dat we elke dag een nieuwe kans krijgen, een nieuwe dag om keuzes te maken. Een nieuwe dag om de mensen om wie je geeft, bij je te hebben. Een nieuwe dag.. luister, het is echt inspirerend!

Wil je hier mee aan de slag maar je weet nog niet helemaal hoe? Zullen we hier samen over sparren?

  • note: schrik niet van de eerste tonen, Sadhguru vertelt al snel heel praktisch over perceptie, de manier van kijken naar…)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *