Voetreflex massage

Stimuleer het zelfhelend vermogen van het lichaam naar gezondheid en vitaliteit

Voetreflexmassage gecombineerd met het gebruik van magnesium, wat zijn de voordelen?

Magnesium is een mineraal dat veel voordelen heeft voor je gezondheid. Het wordt vaak gebruikt in voetenbaden om de voeten en enkels te ontspannen en de spieren te verlichten. De voetenbaden bevatten magnesium sulfaat, ook bekend als Epsom zout.

Magnesium wordt opgenomen via de huid (grote poriën in de voetzolen) en helpt bij het verlichten van spierpijn, stijfheid en vermoeidheid. Het helpt ook bij het ontspannen van de bloedvaten en verbetert de doorbloeding. Het stimuleert ook de afgifte van endorfines, die de stemming verbeteren en het gevoel van welzijn verhogen.
De voetenbaden met magnesium helpen ook bij het verminderen van stress en angst. Het zout helpt bij het verminderen van het cortisolgehalte, het hormoon dat bijdraagt aan stress. Het vermindert ook spanningen in de spieren, waardoor je je meer ontspannen voelt. Ook voor sporters interessant!

Door regelmatig een voetenbad met magnesium te nemen, kun je de gezondheid van je voeten verbeteren. Het magnesium helpt bij het verbeteren van de bloedcirculatie, waardoor je voeten minder gevoelig worden. Het vermindert ook het risico op infecties en andere gezondheidsproblemen. Magnesium voetenbaden zijn een uitstekende manier om je gezondheid te verbeteren. Het helpt bij het verminderen van pijn, stijfheid en vermoeidheid, en het versterkt de bloedcirculatie. Het helpt ook bij het verminderen van stress en angst door het cortisolgehalte te verlagen.

Producten ook in de praktijk verkrijgbaar.

Reviews

Voetreflexmassages:

Jolanda
Ik kwam voor een ontspannende ervaring. Door jouw rustige houding wist je mij direct op mijn gemak te stellen, daarnaast was de behandeling erg prettig. Ik voelde tijdens de behandeling van alles gebeuren en toen we dit naderhand bespraken kwamen de reacties overeen met jouw bevindingen. Een ontspannende behandeling. Ik kom zeker bij je terug.

Coaching – de Binnenwereldmethode:

Marian
In mijn zoektocht om weer meer terug naar mijn gevoel te gaan kwam ik via Linkedln Janneke haar teksten tegen. Wauw!! was het eerst dat ik dacht, haar heb ik nodig!

En met succes, ik voel weer en durf er ook op te vertrouwen.

V
Janneke heeft mijn ogen geopend voor wat ik nu eigenlijk écht zelf wil. Ze heeft mij ook op weg geholpen om het pad uit te stippelen om daar te komen en om mijn bezwaren hierbij te overwinnen. Dankjewel! Het zijn niet veel woorden maar wel zeer gemeend.

S

Verbaasd was ik wat je in zo’n korte tijd kunt bereiken.

Ik heb de sessies met Janneke als zeer prettig ervaren. Ze heeft mij echt ondersteund om het pad te bewandelen en mezelf weer te vinden.

Meer dan dat, ik geef mezelf nu de ruimte om te ontdekken en dingen van mezelf te ontwikkelen. Waarvan ik niet wist dat ik ze had/heb. Geleerd om weer naar mijn gevoel te kunnen luisteren en te uiten.

Openheid, eerlijkheid en gevoelens… het mag er zijn ook tijdens de sessies.

 

 

 

Boost je gezondheid met: