Een moment voor jezelf

Wanneer je gaat zitten en je ogen sluit, breng je jezelf terug naar enkel je zintuigen. Je gehoor, je reuk, het voelen van het zitten of liggen. Als je daarbij een rustige muziek aanzet, bij voorkeur met koptelefoon, dan is wordt je gehoor ‘bevredigd’ met deze geluiden. Dan lukt het beter om je aandacht naar dit moment te brengen. Het is dan de opdracht je aandacht bij jouw ademhaling te houden en de ontspanning te laten komen.

Dit is heerlijke muziek om met een koptelefoon even helemaal weg te dromen….

Mocht je tijdens een moment van druk in je hoofd, dan wel hoofdpijn even gaan liggen probeer deze dan eens, bij voorkeur met koptelefoon.

janneke

Related Posts

Love to inspire your inner world

No Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reviews

Voetreflexmassages:

Jolanda
Ik kwam voor een ontspannende ervaring. Door jouw rustige houding wist je mij direct op mijn gemak te stellen, daarnaast was de behandeling erg prettig. Ik voelde tijdens de behandeling van alles gebeuren en toen we dit naderhand bespraken kwamen de reacties overeen met jouw bevindingen. Een ontspannende behandeling. Ik kom zeker bij je terug.

Coaching – de Binnenwereldmethode:

Marian
In mijn zoektocht om weer meer terug naar mijn gevoel te gaan kwam ik via Linkedln Janneke haar teksten tegen. Wauw!! was het eerst dat ik dacht, haar heb ik nodig!

En met succes, ik voel weer en durf er ook op te vertrouwen.

V
Janneke heeft mijn ogen geopend voor wat ik nu eigenlijk écht zelf wil. Ze heeft mij ook op weg geholpen om het pad uit te stippelen om daar te komen en om mijn bezwaren hierbij te overwinnen. Dankjewel! Het zijn niet veel woorden maar wel zeer gemeend.

S

Verbaasd was ik wat je in zo’n korte tijd kunt bereiken.

Ik heb de sessies met Janneke als zeer prettig ervaren. Ze heeft mij echt ondersteund om het pad te bewandelen en mezelf weer te vinden.

Meer dan dat, ik geef mezelf nu de ruimte om te ontdekken en dingen van mezelf te ontwikkelen. Waarvan ik niet wist dat ik ze had/heb. Geleerd om weer naar mijn gevoel te kunnen luisteren en te uiten.

Openheid, eerlijkheid en gevoelens… het mag er zijn ook tijdens de sessies.

 

 

 

Boost je gezondheid met: