Voetreflex massage

Stimuleer het zelfhelend vermogen van het lichaam naar gezondheid en vitaliteit

De Binnenwereldmethode

🌱Stop met doorrennen vanuit je hoofd en ontdek hoe je vanuit balans tussen verstand en gevoel de kracht en energie voelt om gedurfd én bewust stappen te zetten. 

Het eindresultaat
Van overleven naar leven. Van ‘afwezig doorrennen’ naar actie vanuit inspiratie en contact met jezelf. Gevoelens van geleefd worden zijn verleden zijn. Je gevoelens en emoties zijn een kompas en geven de richting aan. Jij voelt je wakker, voelt wat er in je leeft en handelt hiernaar. Van zelftwijfel, naar weten wat goed voor je is. Je doet kennis op en stopt tools in je rugzak.
Gevoelens van zwaarte maken plaats voor gevoel van grip en zelfregie. Door jouw gevoelsleven meer de ruimte te geven, maak je andere keuzes, verdiepen je relaties en sta je échter in het leven. Doordat je jezelf gaat stimuleren eigen keuzes te maken, groeit je zelfvertrouwen en gevoel van autonomie. 

Als jij er klaar voor bent, dan sta ik graag aan je zijde je tijdens deze transformatie te coachen.

Binnen dit traject krijg je persoonlijke aandacht van mij waarbij je zeker weet dat je tot resultaten gaat komen. Als je vastloopt is er altijd de mogelijkheid tot sparren.
Daarnaast krijg je kennis-, oefen en inspiratiemateriaal zodat jouw proces volop in beweging blijft. Ik help je bij het zetten van de juiste stappen in deze periode. Voor nu èn voor een duurzame verandering voor jouzelf.

💚We doen dit samen, je staat er niet alleen voor!
Ik ben er voor je. 

“Als je in de survival-modus blijft, kom je nooit op het punt om op jezelf te vertrouwen.” Joe Dispenza

Reviews

Voetreflexmassages:

Jolanda
Ik kwam voor een ontspannende ervaring. Door jouw rustige houding wist je mij direct op mijn gemak te stellen, daarnaast was de behandeling erg prettig. Ik voelde tijdens de behandeling van alles gebeuren en toen we dit naderhand bespraken kwamen de reacties overeen met jouw bevindingen. Een ontspannende behandeling. Ik kom zeker bij je terug.

Coaching – de Binnenwereldmethode:

Marian
In mijn zoektocht om weer meer terug naar mijn gevoel te gaan kwam ik via Linkedln Janneke haar teksten tegen. Wauw!! was het eerst dat ik dacht, haar heb ik nodig!

En met succes, ik voel weer en durf er ook op te vertrouwen.

V
Janneke heeft mijn ogen geopend voor wat ik nu eigenlijk écht zelf wil. Ze heeft mij ook op weg geholpen om het pad uit te stippelen om daar te komen en om mijn bezwaren hierbij te overwinnen. Dankjewel! Het zijn niet veel woorden maar wel zeer gemeend.

S

Verbaasd was ik wat je in zo’n korte tijd kunt bereiken.

Ik heb de sessies met Janneke als zeer prettig ervaren. Ze heeft mij echt ondersteund om het pad te bewandelen en mezelf weer te vinden.

Meer dan dat, ik geef mezelf nu de ruimte om te ontdekken en dingen van mezelf te ontwikkelen. Waarvan ik niet wist dat ik ze had/heb. Geleerd om weer naar mijn gevoel te kunnen luisteren en te uiten.

Openheid, eerlijkheid en gevoelens… het mag er zijn ook tijdens de sessies.

 

 

 

Boost je gezondheid met: