Ochtendroutine

Maak er een miracle morning van. Jouw start van de dag bepaald hoe je de rest van de dag verloopt, wist je dat?
You can set your intention: Wat wil je vandaag doen en hoe wil je je voelen?

Zoek even de stilte in jezelf op. Een aantal minuutjes rust nemen in de ochtend zorgt ervoor dat je je dag begint met tijd voor jezelf. Tune in op je lichaam en voel waar jij behoefte aan hebt.
Je kunt daarbij visualiseren hoe je dag gaat verlopen. Ook dit is een heel fijne manier om focus te houden! Hoe ziet je dag eruit? Wat doe je? Loop in je hoofd je hele dag door; je zult zien dat het je echt helderheid gaat brengen.

Frisse lucht, de natuur in! De natuur is zo krachtig! Ga in de ochtend als deel van jouw ochtendroutine lekker een rondje wandelen. De natuur helpt je te ontspannen. En ik word er zelf altijd enorm vrolijk van! Bovendien is een beetje frisse lucht niet verkeerd (vooral als je verder de hele dag binnen doorbrengt).

Hieronder een korte ochtendmeditatie van 6 minuutjes. Probeer het eens, het is echt een aanrader.

janneke

Related Posts

Maak een U-turn!

Mannen of vrouwen?

Nazomerplannen

Hartestem of harde stem

No Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reviews

Voetreflexmassages:

Jolanda
Ik kwam voor een ontspannende ervaring. Door jouw rustige houding wist je mij direct op mijn gemak te stellen, daarnaast was de behandeling erg prettig. Ik voelde tijdens de behandeling van alles gebeuren en toen we dit naderhand bespraken kwamen de reacties overeen met jouw bevindingen. Een ontspannende behandeling. Ik kom zeker bij je terug.

Coaching – de Binnenwereldmethode:

Marian
In mijn zoektocht om weer meer terug naar mijn gevoel te gaan kwam ik via Linkedln Janneke haar teksten tegen. Wauw!! was het eerst dat ik dacht, haar heb ik nodig!

En met succes, ik voel weer en durf er ook op te vertrouwen.

V
Janneke heeft mijn ogen geopend voor wat ik nu eigenlijk écht zelf wil. Ze heeft mij ook op weg geholpen om het pad uit te stippelen om daar te komen en om mijn bezwaren hierbij te overwinnen. Dankjewel! Het zijn niet veel woorden maar wel zeer gemeend.

S

Verbaasd was ik wat je in zo’n korte tijd kunt bereiken.

Ik heb de sessies met Janneke als zeer prettig ervaren. Ze heeft mij echt ondersteund om het pad te bewandelen en mezelf weer te vinden.

Meer dan dat, ik geef mezelf nu de ruimte om te ontdekken en dingen van mezelf te ontwikkelen. Waarvan ik niet wist dat ik ze had/heb. Geleerd om weer naar mijn gevoel te kunnen luisteren en te uiten.

Openheid, eerlijkheid en gevoelens… het mag er zijn ook tijdens de sessies.

 

 

 

Boost je gezondheid met: