Maak een U-turn!

Een U-turn? wat bedoel je?

Herken je je hierin:
Je voelt je niet prettig, niet gelukkig. Er is onrust in je.

Dan zijn we nogal eens geneigd de oplossing te zoeken in onze Buitenwereld. Een andere relatie, een andere baan… Afleiding via Netflix (kort termijn), een andere (leukere!) baan (lange termijn).
Echter, wanneer je wilt dat jouw wereld er anders uitziet, heeft jouw Binnenwereld prioriteit.
Jouw aandacht naar binnen. Echte aandacht is goud waard.

Alle ideeën die je krijgt, oplossingen die in je opkomen, om je van het NU af te leiden, brengen je aandacht naar alles buiten je. Ze slokken je aandacht, tijd en energie op. Om maar niet “naar binnen” te hoeven afdalen. Je blijft op dezelfde frequentie.

Het is dan belangrijk een U-turn te maken en jezelf af te vragen wat er binnen in jou leeft. Want deze energie van binnen werkt samen met jouw hogere Zelf. Dat klinkt misschien wat zweverig, maar is dat het wel. Weet jij ergens ook dat er meer in is?

💚Focus op jouw innerlijk landschap. 

Omarm de antwoorden, de verborgen schatten, zoek de lessen die er voor je zijn. 

🙏Investeer in jezelf. Als je blijft zoeken naar oplossingen buiten je dan kan het zomaar zijn dat je doorrent in cirkels en dat deze cirkels zich herhalen…. 

In jouw schaduw liggen potentiële mogelijkheden, daag jezelf uit! 

janneke

Related Posts

Mannen of vrouwen?

Nazomerplannen

Hartestem of harde stem

Je beter voelen, schakelen en merken dat het makkelijker gaat…

No Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reviews

Voetreflexmassages:

Jolanda
Ik kwam voor een ontspannende ervaring. Door jouw rustige houding wist je mij direct op mijn gemak te stellen, daarnaast was de behandeling erg prettig. Ik voelde tijdens de behandeling van alles gebeuren en toen we dit naderhand bespraken kwamen de reacties overeen met jouw bevindingen. Een ontspannende behandeling. Ik kom zeker bij je terug.

Coaching – de Binnenwereldmethode:

Marian
In mijn zoektocht om weer meer terug naar mijn gevoel te gaan kwam ik via Linkedln Janneke haar teksten tegen. Wauw!! was het eerst dat ik dacht, haar heb ik nodig!

En met succes, ik voel weer en durf er ook op te vertrouwen.

V
Janneke heeft mijn ogen geopend voor wat ik nu eigenlijk écht zelf wil. Ze heeft mij ook op weg geholpen om het pad uit te stippelen om daar te komen en om mijn bezwaren hierbij te overwinnen. Dankjewel! Het zijn niet veel woorden maar wel zeer gemeend.

S

Verbaasd was ik wat je in zo’n korte tijd kunt bereiken.

Ik heb de sessies met Janneke als zeer prettig ervaren. Ze heeft mij echt ondersteund om het pad te bewandelen en mezelf weer te vinden.

Meer dan dat, ik geef mezelf nu de ruimte om te ontdekken en dingen van mezelf te ontwikkelen. Waarvan ik niet wist dat ik ze had/heb. Geleerd om weer naar mijn gevoel te kunnen luisteren en te uiten.

Openheid, eerlijkheid en gevoelens… het mag er zijn ook tijdens de sessies.

 

 

 

Boost je gezondheid met: